Foto: Screenshot Twitter Football24/7

Trebalo je da novi dres bude predstavljen na gostovanju Rumuniji, ali je usledio fijasko.

Naime, fudbaleri Bosne i Hercegovine umesto da igraju u novom dresu za 2022. godinu, izašli su na teren onima koji su stari pet godina.

PROČITAJTE JOŠ

U porazu od 4:1 tako su išetali na teren u dresovima koji nikada nije trebalo da budu predstavljeni javnosti. Bosna i Hercegovina je još ranije izborila prvo mesto u Ligi nacija, pa je nije previše brinuo rezultat u Rumuniji.

Najveći problem je napravio „Adidas“. Naime, ovaj proizvođač sportske opreme nije dostavio dresove, šortseve i štucne na vreme. Zbog toga su komšije bile primorane da igraju u dresovima koji su pet godina stajali u arhivi.

„Uprkos tome što su prošli mesec predstavili nove komplete dresova za reprezentaciju Bosne i Hercegovine, protiv Rumunije su igrali u starim garniturama jer je Adidas imao problema s dostavom domaćih i gostujućih garnitura u BiH“, piše „Footy Headlines“ i navodi da su u ovoj firmi planirali da dostave dresove 30. septembra…

Novi dres će premijerno biti prikazan tako tek 2023. godine kada počnu kvalifikacije za Evropsko prvenstvo. Možda bi premijera mogla da porani u slučaju da bude odigrana prijateljska utakmica sa Rusijom.

BONUS VIDEO Slavlje srpskih igrača i stručnog štaba u Oslu posle pobede nad Norveškom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare