Milan Borjan i Snežana
Foto: Screenshot Instagram snezanafi

Milan i Snežana Borjan odlučili su da jednu staru vilu pretvore u stambeni kompleks.

PROČITAJTE JOŠ

Supruga golmana Crvene zvezde objavila je fotografiju table na lokaciji u Zemunu na kojoj je počela izgradnja stambenih objekata.

Snežana je ovih dana u centru pažnje zbog objava na društvenim mrežama, a navijači smatraju da se nalazi iza jednog lažnog naloga na Tviteru.

Pohvalila se fotografijom plana rada na gradilištu. Radovi su po tim informacijama krenuli 6. avgusta, a trebalo bi da 6. maja sledeće godine sve bude gotovo. Investicija će imati najmanje tri stana za izdavanje.

Borjan je ranije izgradio velelepnu vilu na Dedinju, a porodica je ulagala i u investicije na Zlatiboru gde uz vile imaju i restoran.

Podsetimo, Dejan Stanković, trener crveno-belih, ušao je nešto ranije u investicioni biznis, a on bi trebalo da podigne zgradu koja će se prostirati na više hiljada kvadratnih metara na lokaciji između Nemanjine ulice i Ulice kralja MIlutina, kod trga Slavija i parka Manjež.

Površina obuhvaćena planom iznosi oko 1,9 hektara, a potencijalno bi mogla da bude iskorišćena za mešovite gradske centre (stambeno-poslovne zgrade) i proširenje mreže saobraćajnica.

Snežana i Milan Borjan
Foto: Instagram screenshot snezanafi

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare