Foto: Youtube.com

FK Železničar iz Pančeva dobio je ozbiljno i superligaško trenersko pojačanje, ekipu će preuzeti Dragan Aničić.

Nedavno je Aničić vodio Mačvu, ali je morao da ode iz kluba, koji je prošao kroz težak period i turbulencije zbog finansijske krize.

PROČITAJTE JOŠ

Klub je euforično najavio dolazak Aničića.

„Doskorašnji trener šabačke Mačve je rođen 4. novembra 1970. godine, a posle bogate igračke karijere u klubovima u zemlji i inostranstvu, 2003. je započeo i trenersku karijeru. Prvi posao je imao u mlađim kategorijama BSK-a iz Borče, a u istom kolektivu je bio i šef stručnog štaba vodeći BSK u Prvoj ligi Srbije. Predvodio je i Slogu iz Petrovca na Mlavi, opet je sedeo na klupi Borčana, a u januaru 2017. godine je imenovan za glavnog trenera Mačve iz Šapca.Vodio je ovaj tim do osvajanja prvog mesta u Prvoj ligi Srbije i plasmana u elitu. Dragan Aničić je bio trener i superligaša Voždovca, potom se ponovo obreo u Mačvi, gde je takođe vodio superligaške fudbalske bitke, a sada je postao i prvi mašinovođa pančevačke dizelke“, navodi klub.

Prvi čovek Železničara Zoran Naunković i Dragan Aničić dogovorili su se o saradnji na godinu i po dana.

„Sa novim trenerom, čije će zvanično predstavljanje uslediti u narednim danima, u klub će doći i nekoliko proverenih fudbalera. Prozivka igrača kojom će početi pripreme za prolećeni deo sezone u Prvoj ligi zakazana je za 11. januar. Svojevremeno je Dragan Aničić, prilikom preuzimanja Voždovca rekao: Želim da to bude „rokenrol“ i hevi metal“ na terenu. Neka tako bude i sada“, navodi klub, koji je 15. u Prvoj ligi Srbije.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar