Gordan Petrić/Foto: 2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Velike ambicije trenera crno-belih.

Gordan Petrić je sumirao jesenju polusezonu Partizana i podsetio se svog početka na klupi crno-belih na koju je došao u izuzetno teškoj situaciji posle otkaza Iliji Stolici.

PROČITAJTE JOŠ

„Kada su nam rekli na Malti da nećemo moći da treniramo na glavnom terenu dan pred utakmicu, znao sam da, ako unesem nervozu među igrače, možemo samo da izgubimo. U svakoj situaciji, pa i takvoj, pokušavam da pronađem nešto pozitivno. Uvek se pripremam na sve moguće, pa i negativne situacije koje se mogu desiti pre, za vreme i posle utakmice“, istakao je Petrić,

On se prisetio i „večitog derbija“ koji je došao vrlo brzo po njegovom dolasku na klupu Partizana.

„Želeo sam da na derbiju, pre utakmice, dođem do sredine terena i započnem Partizanovu pesmu. Krenuo sam ka centru, ali su me saradnici, ipak, odvukli ka klupi kraj koje sam iz sveg srca pevao Partizanovu himnu! Jednostavno, u derbiju su emocije posebne“, otvorio je dušu šef struke crno-belih.

Za kraj, posebno je istakao koji su ciljevi u Evropi i šta bi, po njegovom mišljenju, predstavljalo istorijski uspeh.

„Šerif je vrlo dobra ekipa, ali i ekipa sa kojom možemo da igramo. Cilj je da prođemo Šerif, ali i sledeće spenike gde nas takođe čekaju „jake“ ekipe. Ipak, četvrtfinale samo po sebi ne donosi ništa korisno – ni klubu, ni igračima, ni meni kao treneru. Ono što želim je da Partizan dođe do finala i tamo ispiše istoriju! To bi me ispunilo i kao čoveka i kao trenera“, zaključio je Petrić.

BONUS VIDEO Katar 2022 Lična karta – Strahinja Pavlović

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare