Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Slaviša Stojanović, nekadašnji trener Crvene zvezde i aktuelni šef struke Levskog iz Sofije, nalazi se u teškom stanju usled zaraze koronavirusom.

PROČITAJTE JOŠ...

Stojanović je krajem marta testiran pozitivno na koronavirus, ali se stanje od tada pogoršalo, pa je slovenački stručnjak prebačen na bolničko lečenje, a zbog težine stanja u kom se nalazi prikačen je na respiratore.

Stojanović je na klupi Crvene zvezde sedeo u sezoni 2013/2014, i sa crveno-belima je osvojio prvu titulu nakon šest godina posta, nakon čega je otišao u Lirs iz Belgije, a radio je još u Čangčun Jataiju iz Kine, potom je šest meseci bio na klupi Levskog iz Sofije, zatim je od marta 2019. do januara 2020. predvodio reprezentaciju Litvanije, da bi u novembru 2020. ponovo dobio poziv Levskog, gde je pored mesta trenera dobio i zaduženja sportskog direktora.

Stojanović je crveno-bele, za koje su tada nastupali Miloš Ninković, Nejc Pečnik, Abiola Dauda, Dragan Mrđa, Darko Lazović, Boban Bajković i Nenad Milijaš, između ostalih, odveo do titule sa jednim bodom više od Partizana, uz 23 pobede, tri remija i četiri poraza.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram