Bibars Natho; Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.

Partizan je u subotu u Nišu pobedio Radnički sa 2:0, u prvom prolećnom kolu Super lige, a Natho je odigrao 100. utakmicu za beogradski klub.

Fudbaler Partizana Bibars Natho rekao je da je poseban osećaj odigrati 100 utakmica za crno-bele i da se nada da će odigrati još najmanje toliko za klub iz Humske.

PROČITAJTE JOŠ

„Poseban je osećaj što sam odigrao 100 utakmica u Partizanovom dresu. Nadam se još mnogim, minimum još 100. Zaista lep osećaj i bio sam stvarno uzbuđen zbog te činjenice, ali sada moram da nastavim dalje i u još boljem ritmu“, rekao je Natho za klupski sajt.

Natho je rekao da je teren na Čairu bio „najgori na kome je igrao u karijeri“, a da je njegovoj ekipi utakmica bila mnogo teža otkako je golman Aleksandar Popović na kratko izgubio svest i morao je da bude zamenjen.

„Zaista je bilo teško igrati i pobediti, jer je teren bio toliko loš, slobodno mogu reći da smo igrali sve osim fudbala. To je bila plaža, a ne fudbalski teren za igru. Mislim da je ovo bio najgori teren na kome sam igrao u karijeri, a igrao sam nekad i na minus 15 i minus 20 stepeni Celzijusa. Ali, da biste uzeli titulu, morate da pobeđujete u takvim utakmicama“, dodao je on.

Posle 22 kola u Super ligi Srbije Partizan ima pet bodova više u odnosu na Crvenu zvezdu. Natho je rekao da je ekipi bilo važno da pobedom počne polusezonu i da je srećan što se posle pauze zbog zdravstvenih problema spreman vratio na teren.

„Osećam se dobro, bilo je veoma teško igrati fudbal juče, ali sam srećan zbog povratka i radujem se narednim utakmicama. Imamo Ligu konferencija i Super ligu, pokušaćemo da damo sve od sebe u Ligi konferencija, ali moramo da budemo i 100 odsto koncentrisani na domaće prvenstvo“, rekao je izraelski fudbaler.

„Svaka utakmica je veoma važna, svaka utakmica za nas je, kako volimo da kažemo, kao poslednja. Svaka utakmica može da odredi budućnost i moramo biti veoma koncentrisani na to“, dodao je Natho.

BONUS VIDEO Jevtović: Najlepše je u crno-belom, možemo protiv Sparte

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar