Foto: Irfan Licina/Starsport

U petak su u okviru 16. kola Superlige Srbije odigrane dve utakmice, i obe su okončane istim rezultatom, 1:1. Voždovac je remizirao sa Čukaričkim, dok je Novi Pazar odigrao 1:1 za TSC-om.

Duel na krovu tržnog centra Stadion bolje je otvorila ekipa Čukaričkog i golom Marka Rakonjca povela sa 1:0 već nakon sedam minuta igre, ali je pre kraja prvog dela moglo da bude 1:1. Ipak, u trećem minutu sudijske nadoknade poništen je gol Voždovcu, pa je na poluvremenu rezultat bio u korist Čukaričkog.

PROČITAJTE JOŠ...

Ipak, ono što im nije uspelo u nadoknadi prvog poluvremena jeste posle 23 minuta igre u drugom, pošto je Miloš Milović u 68. minutu pogodio mrežu „brđana“ i doneo svom timu bod.

Čukarički je trenutno trećeplasirana ekipa na tabeli sa 26 bodova, dok Voždovac ima četiri manje i zauzima 7. mesto.

U drugom meču dana poslednjeplasirani Novi Pazar je uspeo da napravi iznenađenje i ostane neporažen protiv TSC-a, koji se nalazi u katastrofalnoj formi.

Domaći su preko Bojana Čečarića stigli do vođstva nakon 12 minuta igre, ali je Stefan Vukić uspeo da pogodi mrežu i u 68. minutu izjednači. Pazarci su ostali poslednji sa 10 bodova, dok je TSC, koji nije pobedio na posledjih pet utakmica, šesti na tabeli Superlige Srbije.

Superliga Srbije, 16. kolo

Petak

Voždovac – Čukarički 1:1 (0:1)

(Milović 67 – Ndiaje 7)

Novi Pazar – TSC 1:0 (1:0)

(Čečarić 12 – Vukić 68)

Subota

14:55 Kolubara – Napredak

17:00 Metalac – Radnik

Nedelja

16:45 Vojvodina – Crvena zvezda

19:00 Radnički Niš – Spartak

20:15 Partizan – Proleter

Ponedeljak

13:00 Radnički 1923 – Mladost

Standings provided by SofaScore LiveScore

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar