Foto: Srđan Stevanović/Starsport

El Fardu Ben, ofanzivac Crvene zvezde, rekao je pred derbi 15. kola Superlige i gostovanje Vojvodini u nedelju (17.30), da zna kako protiv novosadske ekipe.

Ben je nastavio da prikazuje fenomenalne igre i u dresu reprezentacije Komorskih Ostrva i ispisuje istoriju, jer ju je doveo na prag Kup afričkih nacija.

PROČITAJTE JOŠ

„Zaista sam srećan zbog odličnih rezultata koje sam ostvario sa reprezentacijom Komorskih Ostrva. Na pragu smo istorijskog uspeha i veoma mi je drago što sam bio u prilici da pomognem saigračima. Raduje me činjenica da sam posle dobrih partija u crveno-belom dresu upisao pogodak i za nacionalni tim. Nadam se da ću već u nedelju nastaviti sa golovima, jer znam kako zatresti mrežu Vojvodine“, istakao je Ben, prenosi klupski sajt.

Osvrnuo se jedan od najboljih stranaca u istoriji Crvene zvezde i na predstojeće duele u prvenstvu, ali i Ligi Evrope, koje će igrati bez Milana Rodića.

„Očekuje nas jedna od najtežih utakmica u prvenstvu. Ekipa Vojvodine je skup odličnih pojedinaca predvođena dobrim trenerom. Nisu slučajno odmah iza nas na tebeli. Raduje činjenica da smo na stadionu Vojvodine ostvarivali pobede. Moramo biti maksimalno koncentrisani, jer je meč sa Novosađanima prava uvertira pred utakmicu sa Gentom u Ligi Evrope“.

Svestan je Ben da bi na gostovanju Gentu 26. novembra mogli i da se izbore za evropsko proleće.

„Upravo u utakmici sa belgijskim predstavnikom možemo da mnogo toga da rešimo u našoj grupi, jer u smo u slučaju pobede jako blizu našem konačnom cilju, a to je proleće u Evropi. Do sada smo uradili velike stvari na sva tri fronta, u kojima se takmičimo, i verujem da ukoliko nastavimo istim tempom možemo biti sigurni u ostvarivanje naših ciljeva“, zaključio je Ben.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare