Foto: EPA-EFE/Enric Fontcuberta

Napadač Barselone Luis Suares mogao bi karijeru da nastavi u Americi, tačnije u ekipi Intera iz Majamija, prenose mediji u Španiji.

Posle šest godina na „Kamp Nou“, 33-godišnji Suarez mora da razmišlja o kasnoj fazi svoje karijere, a „Marka“ piše da postoji sve veće interesovanje za njegov dolazak sa one strane Atlantika.

Kako stvari stoje, najviše intersovanja je pokazao Inter iz Majamija, klub kojim upravlja bivša zvezda Mančester junajteda, Milana i Reala, Dejvid Bekam.

PROČITAJTE JOŠ:

Ranije u sezoni Suares je priznao da razmišlja o seobi u SAD, rekao je da bi to bila „lepa opcija“.

„Nikad ne znate, imam i dalje ugovor sa Barselonom, ali odlazak SAD je svakako lepa mogućnost“, rekao je Urugvajac.

Naravno, to bi uslovilo da Barselona prethodno nađe zamenu. Suares je ugovorom vezan sa Kataloncima do leta 2021. godine i on je spreman da produži saradnju ako bi mu bilo obećano da će igrati barem 60 odsto utakmica.

Suarez je od 2014. odigrao 270 mečeva za Barselonu i postigao 191 gol. U poslednje vreme se muči sa povredama, a morao je da se podvrgne i dvostrukoj operaciji kolena.

Veruje se da klub uveliko traži zamenu i da je prvi pik Kikea Setijena i njegovog stručnog tima napadač Intera iz Milana, Argentinac Lautaro Martinez.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar