Foto: Startsport

Nije zabrinut Izraelac.

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su u Kruševcu ekipu Napretka rezultatom 1:0 (1:0) u meču 17. kola Superlige Srbije.

Trener crveno-belih Barak Bahar konačno je promešao postavu, neki novi igrači našli su se u startnih 11, ali je to bilo dovoljno samo za minimalan rezultat.

PROČITAJTE JOŠ

Ipak, izraelski stručnjak smatra da je njegov tim zasluženo pobedio.

„Bilo nam je važno da trijumfujemo na ovom meču, naročito zato što je igra bila otežana klimatskim uslovima. Najbitnije je da smo pobedili. Rano smo stigli do prednosti, to je bilo izuzetno značajno. Pored toga imali smo još dosta prilika, koje nismo iskoristili. Očekuje nas još mnogo utakmica, moramo da nastavimo da pobeđujemo. Bitno je da nismo primili gol, prvi put posle dugo vremena“, rekao je Barak Bahar.

Pohvalio je šef stručnog štaba Zvezda fudbalere koji su nastupili protiv Napretka.

„Veoma je bitno da je svaki igrač koji se našao na terenu znao da mora da pruži maksimum, kao i da pokaže stav. Svi igrači su prikazali dobar odnos, a bolja igra će uslediti.“

Govorio je izraelski strateg i o podršci navijača.

„Mnogo nam znači podrška navijača. Čujemo ih tokom svih 90 minuta. Veoma su nam značajni. Znam da su razočarani rezultatom prethodne utakmice, iako smo igrali dobro, međutim nismo iskoristili prilike. Fokusirano smo samo na domaće prvenstvo i osvajanje titule“, zaključio je Barak Bahar.

BONUS VIDEO Gol Hataja protiv Galatasaraja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar