Foto: Srdjan Stevanovic/Getty Images

Takuma Asano je izazvao potpuni šok kada je odlučio da raskine ugovor sa Partizanom i ode u Japan.

PROČITAJTE JOŠ

Nakon što se oglasio na društvenim mrežama da je otišao zbog neisplaćenih zarada, sada je tim povodom dao intervju za japanske medije.

„Imao sam probleme sa isplatom plata, a ugovor sam raskinuo jer sam bio zabrinut. Od tog trenutka otvorio sam sledeće poglavlje u karijeri. Znao sam da me čekaju aktivnosti na reprezentativnom planu, zbog čega sam se pripremao najbolje što mogu za ovaj dan“, istakao je Asano.

On je rekao da što se njega tiče, nema nikakvog slučaja.

„Za mene slučaj sa Partizanom ne postoji. Primećujem da su ljudi iz moje okoline zabrinuti, ali mene stvarno nije briga. Aktivnosti u državnom timu su mi izuzetno važne za nastavak karijere. Pre svega, da se borim najviše što mogu na svakom meču. Još ništa nismo rešili po pitanju plasmana, ali bih želeo da posao završimo što pre. Skoro mesec dana nisam odigrao zvaničnu utakmicu, moram da vratim taj osećaj. Prilagodio sam treninge uz pomoć kondicionog trenera iz reprezentacije Japana, ne verujem da će dugo odsustvo predstavljati problem. Od danas krećem sa grupnim treninzima i svakodnevno ću podizati formu. Kad sam došao u Srbiju, jedan od mojih ciljeva bio je da se domognem neke od pet najjačih liga i da tamo igram. To je moja velika želja, jednaka onoj da učestvujem na narednom Mundijalu. Sve ukazuje da će se to desiti“, rekao je Asano.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare