Foto: EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Boban Marjanović pripada redu najzanimljivijih likova u NBA ligi, a poslednji u nizu dokaza došao je u vidu snimka koji je zabeležio Luka Dončić.

Dalas Maveriksi su sjajno otvorili plej-of seriju, mladi Dončić je tripl-dablom predvodio tim do pobede nad Los Anđeles Klipersima 113:103, pa i ne iznenađuje sjajna atmosfera. A iako nije dobio šansu u prvoj utakmici protiv „Klipova“ iz „grada anđela“, među najvećim „štimung-majstorima“ našao se Boban Marjanović.

PROČITAJTE JOŠ...

Bobi je tokom jednog treninga sedeo na parketu, dok se pored njega nalazio Dončić sa spremnom kamerom. Nekadašnji centar Crvene zvezde je iz sedećeg položaja loptu bacio ka košu, ali ona nije završila u obruču, već se dogodilo nešto što je izazvalo Bobijev urlik oduševljenja, te Dončićevu salvu smeha.

Naime, lopta je, nakon Marjanovićevog šuta, završila zaglavljena na obruču. Nakon što se pribrao, Boban je prišao košu, odglavio je, nakon čega je zakucao i podigao noge visoko u znak slavlja.

A koliko je potez reprezentativnog centra Srbije bio iznenađujuć pokazuje potez Džoša Grina, koji je prvo pogledom ispratio let lopte, nakon čega ga je spustio na Marjanovića i nije ga skidao sve do Bobijevog zakucavanja.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar