Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Crvena zvezda je produžila ugovor sa talentovanim Andrijom Radulovićem koji će nositi dres aktuelnog šampiona Srbije u naredne četiri godine.

PROČITAJTE JOŠ

Radulović je debitovao 6. juna 2020. godine protiv Radnika iz Surdulice kada je pogodio mrežu rivala sa bele tačke. Prošle godine je imao problem sa mononukleozom, pa nije igrao onoliko koliko se očekivalo.

„Cilj je ostvaren, velika mi je želja bila da nastavim saradnju sa Crvenom zvezdom, najvećim klubom na Balkanu. Čast i privilegija mi je što ću ostati član crveno-bele familije i nadam se da ću se brzo izboriti za šansu u prvom timu“, rekao je talentovani fudbaler.

Radulović je rođen 3. jula 2002. godine u Kotoru, prošao je sve mlađe kategorije Crvene zvezde, a punu afirmaciju kao junior je doživeo u timu Slavoljuba Đorđevića kada je postizao golove Totenhemu i Olimpijakosu u Omladinskoj Ligi šampiona.

U crveno-belom dresu je zabeležio 13 nastupa i postigao dva gola.

„Stalno sebi postavljam velike ciljeve i standarde, ne bih preterano pričao o njima, ali mislim da svaki navijač Crvene zvezde zna šta su želje nekoga ko nosi crveno-beli dres. Zahvalio bih se mojoj porodici koja mi je bila velika podrška od početka moje karijere“, zaključio je Radulović.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar