Foto: FK Partizan

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je da je prezadovoljan pobedom njegove ekipe protiv Radničkog u Nišu.

Fudbaleri Partizana pobedili su u subotu u Nišu ekipu Radničkog sa 2:0, u utakmici 22. kola Super lige Srbije.

PROČITAJTE JOŠ:

„Izuzetno težak teren za igru, bilo je teško kontrolisati loptu i igrati. Prezadovoljni smo pobedom. Jedna jako teška utakmica za nas. Ostalo nam je još 15 utakmica“, rekao je Stanojević za Arenu sport posle utakmice u Nišu.

Partizan je prvi na tabeli sa 62 boda, a tim sa Čaira je osmi sa 27 bodova. Crno-beli imaju osam bodova više od Crvene zvezde koja igra u istom kolu protiv Čukaričkog.

Posle meča u Nišu, crno-beli naredne nedelje prvo gostuju Sparti u Pragu u Ligi konferencija, a nakon toga dočekuju kragujevački Radnički.

„Mi sad trenutno mislimo o Kragujevu. Kragujevac je za nas sve. Spremićemo se naravno i za Prag, ali Kragujevac je taj koji nam život znači“, rekao je Stanojević.

Trener Radničkog Radoslav Batak je na pitanje šta je trebalo da bude drugačije, odgovorio: „Poslednja tri minuta prvog poluvremena“.

„Onda bi bio veći pritisak na Partizanu. Međutim, oni su znalački to iskoristili na taj individualni kvalitet. Znamo da je Rikardo dobar u šesnaestercu, na skoku pogotovu, tako da nama ostaje da treniramo dalje i da se spremamo za predstojeće utakmice“, rekao je Batak.

Radnički će u sredu gostovati Zvezdi u Kupu Srbije, dok će u narednom kolu domaćeg šampionata u goste Voždovcu.

BONUS VIDEO: Golovi sa meča Bohuma i Bajerna (4:2)

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar