U Humskoj ne gube nadu, kažu da su poveli najjači sastav u Roterdam.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević nada se bilo kakvoj pobedi u revanšu sa Fejenordom.

PROČITAJTE JOŠ:

Strateg crno-belih svestan je da će njegovi igrači teško moći da nadoknade 5:2 iz Beograda na stadionu „De Kujp“ u Roterdamu.

„Igramo sutra jednu lepu utakmicu osmine finala. Imamo obavezu prema navijačima, klubu i njegovoj veličini da pokušamo nešto i da uradimo. Sam pokazatelj da smo došli sa najjačim timom u ovom momentu, ako izuzmemo povređene i suspendovane igrače, pokazuje da želimo da uradimo sve što je do nas, da se sutra predstavimo u pravom svetlu. Prva utakmica nije bila na našem nivou. S druge strane, ne otvaraju nam se velike mogućnosti, ali samim izborom igrača pokazujemo koliko nam je važno da se pokažemo u dobrom svetlu“, rekao je Stanojević na konferenciji pred meč.

Partizan i Fejenord u Holandiji igraju u četvrtak od 21 sat, a uprkos tome što rezultat nije povoljan, Stanojević podseća da neće kalkulisati i da je poveo najjači sastav.

„Dajemo na značaju meču, to je suština cele ove naše priče. Da smo odustali i da ne želimo, sigurno bismo kalkulisali i izašli u nekom drugom sastavu. Naravno da se sećam Kvins Park Rendžersa i one dve utakmice s Njukaslom, ali ovde smo imali problem što smo igrali kod kuće. Da se revanš igra u Beogradu bili bismo optimističniji, ali činjenica da izlazimo u najjačem sastavu je naša želja da pokušamo nešto da uradimo i verujemo u to. Bez obzira na to što nam je prvenstvo prioritet“, kaže trener tima iz Humske.

Partizan je u Holandiju stigao u sredu, gde će odraditi trening, a Stanojević se nada bilo kakvoj pobedi, makar utešnoj ako ne takmičarskom preokretu i senzaciji.

„Uvek je pozitivan rezultat pobeda kojim možemo da budemo zadovoljni. Videćemo kakav će utisak biti naše igre i situacije na terenu. Ali, svaka pobeda bi donela određeno zadovoljstvo kod nas“, zaključio je Aleksandar Stanojević.

BONUS VIDEO – Navijanje navijača Zvezde: Srbi i Rusi braća zauvek

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar