Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić blista po povratku u stari klub u kom je jednom već igrao.

Zvezda je u petak pobedila Radnik iz Surdulice sa 6:0, a maestralno je kod prvog gola asistirao baš Pešić.

PROČITAJTE JOŠ:

On je nedavno došao kao jedan od povratnika u Zvezdu, iz turskog Karamguruka.

„Odlično smo počeli sezonu i sve ide baš onako kako bi trebalo. Imamo fenomenalnu ekipu i atmosfera u timu je sjajna. Svi dajemo maksimum na svakom meču i trudimo se da usrećimo sve one koji vole Crvenu zvezdu. Raduje me i to što je na ‘malim’ utakmicama prisutan sve veći broj ljudi, daćemo sve od sebe da ih svojim dobrim igrama i golovima privučemo na svaku utakmicu u prvenstvu“, rekao je Pešić za klupski sajt.

Pred njim i ekipom je, posle četiri pobede u prvenstvu, izazov u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

„Ne smemo da se opuštamo. Očekuje nas veoma važan period i kvalifikacije za Ligu šampiona. Prvi protivnik je Pjunik i mislim se već pripremamo za taj susret. Ekipa je spremna za sve što nas čeka i daćemo sve od sebe da obradujemo sve zvezdaše“, rekao je Pešić.

Pozvao je i navijače srpskog šampiona da dođu i podrže klub na tom meču, po zamisli „delija“ u crveno-beloj majici ili dresu kluba.

„To bi bilo kao da imamo 30 hiljada igrača na terenu. Nije bitno koji je dres u pitanju, već da svi budemo kao jedno. Ovim putem pozivam sve one koji vole Crvenu zvezdu da dođu da nas podrže, a mi ćemo dati svoj maksimum kako bi se na kraju zajedno radovali“, istakao je Aleksandar Pešić.

BONUS VIDEO: Trent Aleksander Arnold doveo Liverpul u vođstvo

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar