Aleksandar Mitrović je na meču protiv Republike Irske dokazao da je jedan od najhrabrijih igrača u reprezentaciji Srbije.

PROČITAJTE JOŠ...

Mitrović je u akciji koja je prethodila trećem golu Srbije protiv Luksemburga tokom duela sa Maksimom Šanoom dobio veoma snažan udarac u glavu. Iako je uspeo da iznudi treći pogodak, gotovo momentalno je bilo jasno da situacija sa najboljim strelcem Srbije nije ni najmanje bezazlena.

On je posle meča prebačen u bolnicu, gde mu je ustanovljena ozbiljna povreda jagodične kosti.

Usledila su nagađanja, nedoumice da li će napadač Fulama uspeti da se oporavi dovoljno da se nađe u sastavu koji će zaigrati protiv Iraca, ali je ta nedoumica otklonjena nakon objave zvanične postave.

Gledajte Srbiju na SBB i EON platformi

Utakmica Republika Irska – Srbija ekskluzivno je dostupna za sve SBB korisnike, na EON, TotalTV i D3 platformama, a možete je pratiti i ukoliko niste SBB korisnik, u EON paketima van SBB mreže!

Promo

No, tu nije bio kraj iznenađenjima. Iako je samo tri dana pre susreta na „ostrvu“ doživeo ozbiljan udarac u glavu, Mitrović je na teren stadiona Aviva izašao bez ikakve zaštite na glavi, iako se na fotografijama jasno vidi ozbiljan podliv koji ima ispod levog oka.

Foto: Tanjug/AP Photo/Peter Morrison

Bonus video: Majstorija Sergeja Milinković-Savića za vođstvo protiv Republike Irske

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare