Foto: Tanjug / AP Photo/Ian Walton

Trebalo je bolje da se spremi Trent Aleksander-Arnold.

Liverpul je na otvaranju sezone u Premijer ligi prvi primio gol, a strelac je na Krejven Kotidžu bio Aleksandar Mitrović.

PROČITAJTE JOŠ:

On je na isteku 32. minuta dobro ispratio centaršut Kenija Tetea, glavom je udario loptu preko Trenta Aleksander-Arnolda i doveo je svoj tim u vođstvo 1:0.

Liverpul će ostati favorit u gotovo svakom meču do kraja sezone, ali su posle ovog gola počele da se šire šale po društvenim mrežama.

Upravo je Aleksander-Arnold pre nekoliko dana poslao poruku: „Spremni smo, vidimo se ‘redsi’ sledeće nedelje“. Na to mu je jedan navijač Čelsija uzvratio satiričnom prozivkom.

„Ti sam nisi bio spreman za Mitrovića“, napisao je navijač. Za Mitrovića, rekordera Čempionšipa je vladalo i uverenje da je dobar za Čempionšip, ali ne za Premijer ligu.

Ovog puta je uspeo da demantuje te glasine, na šta je ukazala i poznata sportska stranica „SportBible“ koja je iskoristila poznatu foru sa Majklom Džordanom.

„Kada Mitrović vidi sve kako pričaju da je bio previše dobar za Čempionšip, ali nedovoljno dobar za Premijer ligu“, piše SportBible uz čuveni citat Džordana: „I onda sam to shvatio lično“.

Da to ne bude sve, ovaj pogodak je izazvao mnogo pažnje na društvenim platformama, dok je Fulam otišao na poluvreme meča sa Liverpulom sa prednošću gola.

BONUS VIDEO: Fudbaleri Bajerna se obrukali, promašili prazan gol

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar