Aleksandar Dragović pred Ludogorec, Foto: Starsport

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Dragović kaže da je njegova ekipa propustila prvu "meč loptu" za proleće u Evropi i sada je pred drugom.

Zvezdu u četvrtak od 18 sati i 45 minuta igra protiv Ludogoreca, meč petog kola grupe F u Ligi Evrope, na stadionu „Rajko Mitić“.

PROČITAJTE JOŠ:

„Hoćemo da pobedimo, nismo iskoristili već jednu meč loptu, hoćemo da pobedimo i za navijače bez kojih igramo i da prođemo dalje u Ligi Evrope“, rekao je Dragović na konferenciji pred utakmicu.

Njegov tim je prethodno poražen od Mitjilanda, 1:0 na svom terenu, nakon što je Miloš Degenek dobio crveni karton u ranoj fazi susreta.

Zvezda je nakon toga uspevala sporadično da napadne, zapreti, ali ne i da napravi čudo. Zbog toga Degeneka sada čeka suspenzija, a neće biti ni Marka Gobeljića u zadnjoj liniji. Gobeljić je u finišu iste utakmice isključen.

„Mi smo u nekim utakmicama pravili greške, eto ja nisam čuvao leđa Degeneku protiv Mitjilanda i napravio je crveni. Moramo da učimo na greškama, ne sme ni meni to da se dešava. Da naučimo da igramo i više od 90 minuta i biće onda teško bilo kome da nas pobedi“, dodao je Dragović.

BONUS VIDEO – Delije u Inđiji i skandiranje protiv Bjekovića: Ne damo vam novog Toleta

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar