photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Bajka Novog Pazara i dalje traje

Fudbaleri Novog Pazara pobedili su u subotu uveče na svom terenu ekipu Napretka rezultatom 2:1 (1:0) u prvom meču sedmog kola Superlige Srbije.

PROČITAJTE JOŠ:

Novi Pazar je poveo u 40. minutu golom Mitra Ergelaša. Gosti su izjednačili u 55. minutu preko Nemanje Krstića. Pobedu domaćem timu doneo je Andrija Majdevac u 76. minutu iz penala.

Novi Pazar je nakon četiri vezane pobede trenutno treći na tabeli sa 12 bodova, dok je Napredak na 14. mestu sa samo dva osvojena boda i ovo mu je bio četvrti poraz u šest mečeva ove sezone.

Novi Pazar će u narednom kolu gostovati novosadskoj Mladosti, dok će Radnički u Nišu dočekati Napredak.

U subotu od 17.55 časova u Novom Sadu će se sastati Vojvodina i lučanska Mladost, dok će Javor od 20 sati u Ivanjici dočekati kragujevački Radnički. U nedelju od 18 sati biće odigrana dva meča 7. kola SLS, a sastaće se Radnik – Radnički (N) i TSC – Mladost (NS). Voždovac će u ponedeljak u Beogradu od 17 časova igrati sa Kolubarom.

Mečevi Čukarički – Crvena zvezda i Partizan – Spartak su odloženi zbog obaveza „večitih“ u evropskim klupskim takmičenjima.

Prvo mesto na tabeli drži Crvena zvezda sa 15 bodova iz pet mečeva, dok je drugi Čukarički sa dva boda manje i mečom više. Partizan je tek na devetoj poziciji sa osam bodova i gol razlikom 8:4.

SUPERLIGA SRBIJE, 7. kolo

Petak

Novi Pazar – Napredak 2:1 (1:0)

(Ergelaš 40, Majdevac 76. penal – Krstić 55)

Subota

17.55 Vojvodina – Mladost L.

20.00 Javor – Radnički 1923

Nedelja

18.00 Radnik – Radnički Niš

18.00 TSC Bačka Topola – Mladost GAT

Ponedeljak

17.00 Voždovac – Kolubara

Odloženo

Čukarički – Crvena zvezda

Partizan – Spartak Subotica

Standings provided by SofaScore LiveScore

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar