Foto: EPA-EFE/PETER POWELL

Erling Holan, zvezda Mančester sitija, mogao bi da bude centralna figura prelaznog roka i to pre nego što je iko očekivao.

Kada je stigao iz redova Borusije Dortmund u redove Mančester sitija, Holan je potpisao ugovor do 2027. godine, ali uz jednu začkoljicu – Norvežanin ima klauzulu koja varira između 100 i 200 miliona evra, u zavisnosti od toga iz koje lige dolazi ekipa koja želi da ga dovede.

PROČITAJTE JOŠ...

A tu mogućnost navodno želi da iskoristi Barselona.

Katalonci imaju ogromnih problema finansijske prirode u poslednjih nekoliko godina, veliko je pitanje i ko će sedeti na klupi pošto je Ćavi najavio odlazak, ali to nije sprečilo Deka, sportskog direktora Barse, da započne pregovore sa Holanovim predstavnicima.

Navodno, predsednik Barse Đoan Laporta Holana vidi kao „pojačanje iz snova“, pogotovo nakon što je dolazak Kilijana Mbapea u Real iz Madrida gotovo izvestan, dok se spominje da bi u redove Madriđana mogao i Alfonso Dejvis iz Bajerna.

Tako su Rafaela Pimeta i Maksvel, Holanovi predstavnici, snimljeni tokom sastanak sa Dekom, gde je, kako su preneli španski mediji, tema bio potencijalni prelazak Holana u redove katalonskog giganta.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar