Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je u petak saopštenje o prodaji ulaznica za utakmicu sa Partizanom u 19. kolu Evrolige.

Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

Partizan je prvi ovosezonski derbi dobio u ABA ligi, a u Evroligi su crno-beli isto uradili pred svojim navijačima. Ovog puta svoje pristalice neće imati na meču sa Zvezdom zbog kazne koju je Partizanu izrekla Evroliga u četvrtak, a iz Zvezde su objasnili na koji će se način prodavati karte za predstojeći meč u četvrtak četvrtog januara 2024.

PROČITAJTE JOŠ:

„Klub ovom prilikom obaveštava javnost da će se prodaja kontigenta pojedinačnih karata za ovu utakmicu, vršiti isključivo uz sezonsku kartu (najviše dve karte po osobi, odnosno vlasniku sezonske karte ili članske karte), i to od utorka 02.01.2024. godine u prostorija SD Crvena zvezda u Ljutice Bogdana 1a. Prodaja karata počinje u 12 časova (2.1. i 3.1. od 12 do 20 časova)“, naveli su iz kluba sa Malog Kalemegdana.

Napominju i da sezonske ulaznice važe za sve mečeve u kojima je Zvezda domaćin i organizator.

„KK Crvena zvezda podseća da na ovoj utakmici neće biti gostujućih navijača“, dodali su iz kluba.

Cene ulaznica se kreću od 1.300 dinara za bočne delove nivoa 400 u Beogradskoj areni, pa do 12.000 dinara za parter 4 porodični VIP.

Centralni deo nivoa 400 je 1.500 dinara, a kada je reč o tribinama B, A, C, D i parteru B, cene su od 2.000 do 3.000 dinara, dok su počasna mesta skuplja i idu od 12.000 dinara do 40.000 dinara.

Partizan je prvi meč u ABA ligi sa Zvezdom dobio sa 98:87, dok je u Evroligi od večitog rivala bio bolji sa 88:86. Kažnjen je zbog sukoba „grobara“ sa španskom policijom u dvorani La Fonteta u Valensiji u meču 15. kola Evrolige.

Crveno-beli pre predstojećeg meča s Partizanom imaju još dva, najpre sa Igokeom u ABA ligi 30. decembra, a onda i sa Fenerbahčeom u Evroligi drugog januara. Meč sa Partizanom se igra od 20 časova.

BONUS VIDEO: Deset najboljih poteza utakmice Zvezde i Panatinaikosa

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar