Foto: Screenshot X Basketball Sphere (EN)

Pao je kamen olakšanja, a onda se sekundu kasnije pretvorio u mali izliv emocija koji je Željko Obradović dozvolio sebi.

Košarkaši Partizana su srušili Fenerbahče sa 85:84 u sedmom kolu Evrolige, a nakon toga je Željko Obradović to emotivno i energično proslavio.

PROČITAJTE JOŠ

Trajalo je to samo tri sekunde nakon promašaja Fenerbahčea u poslednjem napadu, ali dovoljno da se uvrede neki navijači Fenerbahčea.

Obradović je odmah prišao i pružio ruku kumu Dimitrisu Itudisu i prestao sa euforijom zbog pobede protiv tima koji je vodio od 2013. do 2020. godine.

Vatreni navijači Fenerbahčea su pali toliko nisko da vređaju čoveka koji im je doneo sijaset trofeja i jedinu titulu u Evroligi u istoriji.

Nije im se dopalo zbog toga što Obradović tako emotivno i predano radi posao, baš kao što je to radio u Turskoj. Poznato je da Partizan izaziva posebne emocije kod Obradovića, pa mu ne bi trebalo zameriti ukoliko na tri sekunde dozvoli sebi da proslavi.

Ipak, to nisu mislili navijači Fenerbahčea. Bilo je tu mnogo psovki i ružnih reči što svakako predstavlja nepoštovanje prema čoveku koji je toliko uradio za klub.

BONUS VIDEO Koreografija u čast Obradovića

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar