Željko Obradović foto: Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Sve je spremno za spektakl.

Košarkaši Partizana u rasprodatoj beogradskoj Areni dočekuju Real Madrid u 32. kolu Evrolige od 20.30 časova.

Crno-belima je za obezbeđeno mesto u plej-ofu potrebno da pobede Madriđane, a da Baskonija i Žalgiris izgube od Fenerbahčea, odnosno Valensije.

PROČITAJTE JOŠ

Trener Partizana Željko Obradović očekuje veoma težak meč protiv španske ekipe.

„Četvrta utakmica u sedam dana. Sigurno nije lako, ali tako je, kako je. Znali smo taj raspored, da će biti veoma teško. Išli smo iz utakmice u utakmicu, imali smo dva dana, juče trenirali u nešto lakšem ritmu, a danas smo pokušali da odradimo trening kakav inače radimo pred utakmicu. Još juče smo krenuli da pričamo o Real Madridu, timu koji je u toj poziciji kojoj jeste, a pričati o Real Madridu i svemo onome šta on predstavlja u evropskoj košarci i šta je ove godine sa ovim rosterom, mislim da nema potrebe“, počeo je Obradović.

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Očekuje drugačiji meč protiv Madriđana nego utakmicu koju su odigrali crno-beli protiv Barselone.

„Čeka nas teška utakmica i još jedna prilika da damo sve od sebe i da vidimo da li možemo da odigramo neke minute bolje nego na prethodnoj utakmici protiv Barselone“, istakao je Obradović.

Plejmejker crno-belih Dante Egzum, koji u poslednje vreme igra u vrhunskoj formi, rekao je da je svestan težine utakmice.

„Imali smo dva slobodna dana da se priremimo, nedelja za nama je bila veoma izazovna, ali trebalo bi da budemo dobri. U svaku ulazim sa željom da dam sve od sebe, ali ključno što želim je pobeda našeg tima“, poručio je Egzum.

BONUS VIDEO Obradovića snimala kamera kako psuje, publika pobesnela

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar