Veliko slavlje posle pobede.

Partizan je posle velike drame savladao Panatinaikos u poslednjem kolu ligaškog dela Evrolige pred krcatom „Beogradskom arenom“ rezultatom 83:81 nakon čega je usledilo veliko slavlje.

Atmosfera je bila slavljenička upre početka utakmice jer je bilo jasno da Partizan ide u Top 8 i da će mu rival biti neko od španskih giganta, ali su igrači želeli da u plej-of uđu sa pobedom.

PROČITAJTE JOŠ

Na kraju, trojka Nanelija, dobra odbrana i malo sreće pogurali su crno-bele do 20. pobede i šetog mesta i serije sa Real Madridom.

Kako to obično biva ove sezone, usledilo je veliko slavlje igrača i navijača, a sada je već postala tradicija da košarkaši odu do tribine sa najvernijima kako bi proslavili trijumf.

Pored standardnog Lesora koji se redovno lati megafona, ovoga puta je navijanje vodio i Kevin Panter.

On je poveo navijanje sa pesmom „Partizan i samo Partizan“, a u jednom trenutku je izgubio ravnotežu i pao među navijače.

Taman što se pridigao, pod pritiskom mase je još jednom sleteo među „grobare“ koji su ga podigli, a on je u transu nastavio da sa njima peva i skače.

Odmah posle njega je megafon preuzeo Lesor koji se odavno izveštio da u masi vodi navijanje pa je nastao potpuni delirijum.

BONUS VIDEO Luda završnica u Areni i slavlje Partizana

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar