Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Makabi želi brejk u Areni

Trener Makabija iz Tel Aviva Oded Kataš govorio je o utakmici sa Virtusom koju je njegov tim dobio, ali i o meču sa Partizanom koji sledi u 21. kolu Evrolige.

PROČITAJTE JOŠ:

Makabi je u Beogradu u sredu savladao Virtus sa ubedljivih 95:78 i tako sada ima bolji međusobni skor od italijanskog tima.

„Sviđa mi se kako smo igrali, držali smo se plana napadački, defanzivno odlično u drugom poluvremenu. Vrlo važna pobeda za nas. Ne samo to, drago mi je kako smo reagovali na težak poraz prošle nedelje. Sada je momenat da dokažemo da smo naučili nešto. Imamo sledeću utakmicu i treba da se potrudimo da ćemo sa istom energijom ući u taj duel, ne kao u drugu utakmicu prošle nedelje. Odlična utakmica za Džona Dibartolomea, nedostaje nam to. Stvari koje donosi utakmici, energija, takođe i defanzivno. Ubacuje velike šuteve“, rekao je Kataš.

U petak od 20.30 u Areni igraju Partizan i Makabi.

„Jedna od najboljih atmosfera u kojima možeš da igraš je Partizan. Sviđa mi se to. Ne samo atmosfera, nego sjajna ekipa. Nedostaje nam igra pred punom dvoranom. Nadamo se da ćemo se kad-tad vratiti u naš dom. Treba da budemo spremni, budemo agresivni. Znajući moje igrače, vole da igraju tamo, biće specijalno.“

Makabi je trenutno na šestom mestu sa 12 pobeda i osam poraza, dok je Partizan na 10. pozicijisa skorom 10-10.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar