Foto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Trener košarkaša Albe Izrael Gonzalez smatra da će njegov tim morati da pronađe svoj ritam ako želi da stigne do pobede protiv Partizana u 26. kolu Evrolige.

Partizan će u četvrtak, drugog marta od 21 sat u beogradskoj Areni dočekati Albu koja je u prvom kolu Evrolige u oktobru prošle godine savladala crno-bele sa 100:84.

PROČITAJTE JOŠ

„Partizan ima jak tim i vrlo dobar stručni štab. Igraju fizičku košarku, sa mnogo energije i posvećenosti. Na to uvek treba dodati impresivnu atmosferu u Areni. Moramo da nastupimo sa samopouzdanjem od početka meča. Ako pronađemo svoj ritam, imamo šansu za pobedu“, rekao je Gonzalez.

Nemački klub je prošle nedelje u Beogradu pobedio Crvenu zvezdu sa 87:72.

„Posle naše pobede nad Crvenom zvezdom, vraćamo se u Beograd sa dobrim osećajem. Svi su uzbuđeni zbog jedinstvene atmosfere, koje prave navijači Partizana u ‘Areni’. Partizan je u dobroj formi sa devet pobeda na poslednjih 12 utakmica u Evroligi. Međutim, radujemo se ovom izazovu“, istakao je košarkaš Albe Jonas Matisek.

Partizan je u dosadašnjem delu Evrolige ostvario 13 pobeda i 12 poraza, dok je Alba poslednja na tabeli sa skorom 7 pobeda i 18 poraza.

BONUS VIDEO Obradović sočno psovao posle lošeg napada Partizana i velikog promašaja

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar