Alen Smailagić,Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Sjajna partija mladog Srbina, konačno se vratio

Košarkaš Partizana Alen Smailagić prokomentarisao je svoj debi u Evroligi na kom je Partizan savladao Makabi sa 96:88.

Smailagić nije dugo vremena proveo na parketu, ali je uspeo da upiše devet poena i dva ofanzivna skoka, koja su označila njegov povratak nakon povrede.

PROČITAJTE JOŠ:

„Nisam igrao dva meseca i došao sam na teren tu navijači i atmosfera i sve to je dovelo do nečega da se i ja osećam dobro i ceo tim se osećao dobro. Videli ste energiju sa klupe, skakalo se na svaki koš, svaku odbranu, svaki faul i mislim da je to sve dovelo do pobede“, kaže Smailagić.

Bio je oduševljen atmosferom u Areni.

„Generalno je utakmica izgledala sjajno za nas mlade igrače, neverovatno nešto, poveli smo tek krajem treće četvrtine i bila je to sjajna atmosfera… Prvi put sam zaigrao u Evroligi, igrači su dobri, fiztički dominantni i sa time moramo da se nosimo. Mi smo mlada ekipa i to je to…“

Primetno je bilo da Smailagić nema mnogo snage, ali je svoju ulogu odradio maksimalno dobro. Bio je upitan koliko će mu biti potrebno vremena da se vrati u „pun gas“.

„To je pitanje za doktore nije za mene, oni su zaduženi za moje lečenje, a ja se osećam fenomenalno“, zaključio je mladi srpski košarkaš.

BONUS VIDEO Fantastična blokada Ledeja, smeč u stilu najboljih korektora

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar