Nova, 22. epizoda podcasta "Pick and roll" večeras od 20.00 - opet porazi Partizana i Zvezde, duplo kolo Evrolige i veliki uspeh Dušana Alimpijevića i Petra Božića u Evrokupu.

Raiffeisen banka, prijatelj košarke. Bez greške u koracima, otvaranje računa za 15 minuta potpuno onlajn. Stvarno može.

„Mićo, je l’ si pomagao u odbrani? Znaš kako sam cepao kad smo bili prvaci ’98.“ Brzi povratak u prošlost na šampionsku 1998. godinu, da se lakše podnesu novi porazi Partizana i Zvezde, a sve to pred duplo kolo Evrolige.

Vaš omiljeni sportski podcast je na Nova.rs i u standardnom terminu biće priče na koje ste navikli… U našem studiju biće domaćin Miroslav Mića Berić zajedno sa Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs.

Večiti su poraženi i u 29. kolu Evrolige, kao i rundu ranije. Crvena zvezda je ispustila +18 protiv Makabija u Areni (80:84), dok Partizan ni posle više od tri decenije nije pobedio u Barseloni (94:76).

PROČITAJTE JOŠ

Kako su crveno-beli ispustili toliku prednost, šta se desilo sa Jagom dos Santosom i kako je Džoš Nibo odigrao MVP partiju protiv srpskog šampiona? Zvezda nema ni sreće sa povredama, a u duplom kolu dočekuje PAO u sredu (20.00) i dva dana kasnije Virtus (19.00).

Crno-beli su u Barseloni doživeli osmi uzastopni evroligaški poraz na gostovanjima i sada ih čeka žestoka bitka u preostalih pet utakmica za verovatno 10. mesto, poslednje koji vodi u plej-in. Baš su se mučili izabranici Željka Obradovića, posebno u napadu, a Mići Beriću je posebno zasmetalo što su se predali dosta pre kraja…

Nešto najlepše sa meča u „Blaugrani“, i inače, predstavlja povratak Rikija Rubija, koji se borio (verovatno i dalje) sa depresijom, a Barsa i španski savez mu na pravi način pomažu, pa smo i mentalnom zdravlju posvetili vreme u našem podcastu.

IZDVAJAMO ZA VAS

Pričali smo o neverovatnom Markusu Hauardu koji sa 100 poena stiže na megdan Partizanu sa Baskonijom u utorak (20.30), analizirali šta čeka crno-bele u duplom kolu, ali se i vratili u zlatnu prošlost naše reprezentacije.

O rasporedu ne moraju da brinu u Evrokupu, već naši treneri Dušan Alimpijević i Petar Božić spremaju taktiku za polufinale, u kojem Bešiktaš igra sa Buržom, a London protiv Pariza.

Šta smo sve zanimljivo pričali, a bilo je dosta toga, možete da čujete i vidite večeras od 20 časova u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“ na Nova.rs. Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO „Pick and roll“ s Mićom i Ljubom: Partizanovci su osedeli ove sezone, hvala Kalini što je progovorio

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar