Nova, 21. epizoda podcasta "Pick and roll" večeras od 20.00 - porazi Partizana i Zvezde u Evroligi, neka druga vremena, rekord Majka Džejmsa i reči Nikole Kalinića koje odzvanjaju.

Raiffeisen banka, prijatelj košarke. Bez greške u koracima, otvaranje računa za 15 minuta potpuno onlajn. Stvarno može.

Vaš omiljeni sportski podcast je na Nova.rs i u standardnom terminu biće priče na koje ste navikli… U našem studiju biće domaćin Miroslav Mića Berić i specijalni gost Dragoljub Vidačić, nekada slavni plejmejker danas trener, zajedno sa Nebojšom Todorovićem, zamenikom urednika sportske redakcije Nova.rs.

I Partizan i Crvena zvezda su poraženi u 28. kolu Evrolige, od Armanija (85:83) odnosno Monaka (98:80) – šta su to uradili Kevin Panter i Zek Ledej, a šta rekorder Majk Džejms, novi najbolji strelac u istoriji takmičenja?

PROČITAJTE JOŠ

Kako je Saša Obradović našao „žicu“ Džejmsu, da sjajni šuter u Monaku ostane duže nego igde? Kako je bilo druženje nekada, a zašto sada Šabaz Nejpir digne sidro i vrati se iz Crvene zvezde u Milano čim mu se nešto nije svidelo?

Evocirali su Mića Berić i Ljuba Vidačić mnoge uspomene, otkrili i neke anegdote, ali i pričali o svemu što je obeležilo nedelju za nama u Evroligi, i šta nas čeka, posebno večite.

„Mi smo se družili stalno, kafa, malo rakija… Išli smo na ručkove, zajedno slavili Nove godine, dolazili su kod mene na slavu…“, rekao je Berić, nadovezao se Vidačić:

„Mi smo dugo igrali zajedno, ja sam maltene celu karijeru ‘ratovao’ protiv pet bekova, znali smo glave jedni drugima. Danas se to sve menja, neće igrač da trpi ako mu nešto ne odgovara, neko ko je dokazan razmišlja da neće više da se dokazuje, nego ide tamo gde će da se oseća dobro“, dodaje Vidačić, što možete da pogledate u videu na vrhu.

Šta smo sve zanimljivo pričali, a bilo je dosta toga, možete da čujete i vidite večeras od 20 časova u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“ na Nova.rs. Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Top 10 zakucavanja Evrolige u februaru

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar