Foto: Simone Lucarelli/IPA Sport / ipa / IPA / Profimedia

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde doživeli su poraze u 28. kolu Evrolige, te ni jedni ni drugi nisu u dobroj poziciji pred završnicu elitnog takmičenja.

Zvezda je u Monaku poražena sa 98:80 i sada je na skoru 10-18, što je stavlja na 16. mesto na tabeli, pošto je iznad samo Albe i Asvela.

Crveno-beli i dalje nisu matematički ispali iz borbe za plej-in, imaju skor 10-18, ali ni raspored u poslednjih šest kola im nije baš najpovoljniji, pa je plasman dalje u domenu naučne fantastike.

PROČITAJTE JOŠ:

Zvezda za desetim mestom koje vodi u plej-in zaostaje tri pobede.

Što se Partizana tiče, on je doživeo tesan poraz u Milanu od Olimpije sa 85:83, te je sada na skoru 13-15 i zauzima tek 11. poziciju, sa istim odnosom pobeda i poraza kao Valensija.

Crno-beli će se do kraja regularnog dela sezone boriti za mesto u plej-inu, ali sada imaju već dva poraza više od Makabija i Baskonije, odnosno četiri od Virtusa, Fenerbahčea i Olimpijakosa.

Za vratom Partizanu diše i Olimpija, koja je sada na 12-16, baš kao i Efes i Bajern.

Zvezda u narednom kolu dočekuje Makabi kod kuće, dok Partizan u gostima igra sa Barselonom.

Do kraja nas očekuje žestoka borba za mesta u plej-ofu i plej-inu. Real se čini kao siguran na vrhu, ali za drugo mesto se bore Barselona, PAO i Monako, bar trenutno.

Standings provided by Sofascore

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar