Partizan vodi sa 2-1 u plej-of seriji protiv Real Madrida, a meč u četvrtak od 20.30 biće potpuno drugačiji od bilo kog drugog.

Najvatreniji navijači Partizana oglasili su se saopštenjem i pozvali sve simpatizere da budu ujedinjeni u ovom trenutku.

PROČITAJTE JOŠ

Razlog saopštenja je velika tragedija koja je u sredu pogodila Srbiju jer je 13-godišnji K. K. ubio osmoro dece i čuvara u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“.

Pročitajte i sami kako će izgledati meč ovog četvrtka.

„‘Grobari’, današnju utakmicu ćemo ispratiti dostojanstveno u skladu sa tragedijom koja je pogodila našu zemlju. Verujemo da nikome nije do pesme i preteranog slavlja koje bi bilo krajnje neukusno u ovom momentu. U skladu sa tim odlučili smo da prvo poluvreme utakmice prođe bez organizovanog navijanja.

Svesni tragičnog momenta za našu naciju i važnost utakmice za naš klub potrudićemo se da nađemo sredinu. Ispunimo Arenu do poslednjeg mesta, budimo uz igrače i klub i pokažimo pijetet prema nevino stradalima. Molimo da svako, ko želi i ko je  u mogućnosti, na utakmicu ponese cvet.

Obzirom da na početku utakmice neće biti prepoznatljive pesme mi ćemo svi uzdignutih šalova i cvetova u potpunoj tišini ispratiti početak utakmice. Ovom slikom želimo da pokažemo saosećajnost i podršku porodicama koje su u tragediji izgubili svoje najmilije.

Dostojanstveno i časno jer mi smo Partizan!“, stajalo je u saopštenju navijača.

BONUS VIDEO Željko dočekan aplauzima, odgovorio u transu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare