Kevin Panter
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

"Crno-beli" pobedili u stilu navijačke pesme "gde god da igra, Partizan sve redoom kida"

Sve mečeve Evrolige gledajte na kanalima Sport Kluba, uz SBB na EON i D3 platformama.

Zabrinuo je Partizan svoje navijače lošim izdanjem na startu Evrolige protiv Makabija, ali su crno-beli momentalno odgovorili trijumfom na gostovanju Asvelu rezultatom 88:62.

Bio je to onaj Partizan iz završnice prošle sezone kojem je jedna pobeda falila da dođe do Fajnal-fora, a crno-beli su pokazali da bi i ove sezone moglo da bude puno radosti za njihove navijače.

PROČITAJTE JOŠ

Ujedno, Partizan je ostvario i najubedljiviju pobedu na strani u svojoj istoriji u Evroligi pod pokrovitlejstvom ULEB-a, a to je od 2000. pa do sada.

U toj 23 godina dugoj istoriji, prethodni rekord je iznosio 15 poena razlike i to u plej-ofu prošle sezone kada su crno-beli pobedili Real Madrid u drugom meču sa 95:80 i koji je obeležila i tuča i suspenzija igrača koja je skupo koštala crno-bele.

Kada se na sve to doda da je Partizan prošle sezone poražen na istom gostovanju, iako je Asvel i tada bio najlošiji itm Evrolige, onda je jasno da sa Željkom Obradovićem granice ne postoje.

Pored timskog rekorda, svoj lični je nastavio da uvećava Kevin Panter. On je ponovo bio nepogrešiv sa linije slobodnih bacanja i sada je u seriji od 68 uzastopno pogođenih penala bez promašaja.

Poslednji put je promašio na gostovanju protiv večtiog rivala 27. januara u prošloj sezoni, kada su crno-beli slavili 79:78 u dvorani „Aleksandar Nikolić“.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare