Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Partizan pred sobom ima najteži, ali i najslađi period u sezoni

Kapiten Partizana Kevin Panter pričao je o očekivanjima u Evroligi, ali i o ulozi lidera u dresu crno-belih.

Partizan će u petak od 20 sati igrati u Beogradu protiv Olimpijakosa, a naredne nedelje na noge crno-belima dolaze i Barselona i Real Madrid.

PROČITAJTE JOŠ:

„Pred nama su dve teške nedelje, najteže na kraju regularnog dela sezone. Počevši od petka. Daćemo sve od sebe, biti pozitivni, radićemo kao i tokom cele sezone. Pokušaćemo da odbranimo domaći teren i usrećimo navijače i sebe. Imamo svoje ciljeve. Karakter se gradi u teškim momentima, kao onim u decembru. Mnogi će stajati uz tebe samo kada imaš rezultat. Ali u najtežim trenucima vidiš od čega si napravljen. Videli smo kakvu podršku imamo. To je bila šansa da očvrsnemo. Nastavili smo i ti trenuci su značajni kada se borimo za plej-of, sutra možda i za fajnal for“, izjavio je Panter za klupsku televiziju.

Otkrio je Panter i kako je biti u ulozi kapitena, iako je stranac.

„Cenim to i rekao sam na početku sezone. Velika je čast i ljudi to ovde ozbiljno shvataju. Ovaj klub je ozbiljan i mislim da je to odgovor na moj pristup i odnos prema igri i timu. Čast je kada te ovakav klub i ovakvi navijači prihvate kao kapitena. Naročito kao stranca. Svakim danom pokušavam to da opravdam. Nisam savršen, niti pokušavam da budem, ali želim da opravdam to na svakoj utakmici i treningu. Ne pokazujem emocije dok igram. Iskreno, kada pokazujem emocije, onda su to posebne situacije. Mnogo puta, navijači izazivaju emocije koje ja ne ispoljavam. Utakmice su žestoke, a oni su u samoj igri i zaista im je mnogo stalo. To i kod mene izazove da iskažem emocije“, zaključio je Panter.

BONUS VIDEO Neverovatna serija Partizana koja je slomila Efes

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar