Ako je neko košarkaški obeležio prelazak iz 2023. u 2024. godinu, onda je to Nikola Topić

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

Crvena zvezda se bori za život u Evroligi, pobede su joj preko potrebne da se uključi u borbu za plej-in, a svaki poraz je dva koraka udaljava od doigravanja. Sigurno da srpski prvak ne želi već u januaru 2024. da ostane zakucan u donjem delu tabele, ali…

Ovog utorka od 18.45 crveno-beli gostuju Fenerbahčeu u Istanbulu, gde turski velikan nijednom nije poražen ove sezone u elitnom takmičenju, a gde će Nikola Topić opet zaigrati u Evroligi, prvi put od povratka na Mali Kalemegdan iz Mege.

PROČITAJTE JOŠ

Od srpskog bisera rođenog 2005. očekuju se čuda, iako se vratio da popuni rupu na mestu plejmejkera nastalu odlaskom Šabaza Nejpira, preplaćenog stranca čiji se sraman boravak isto tako i završio u Zvezdi.

Topić je po povratku pričao za čuveni ESPN prilično otvoreno, neočekivano, kako ceo život želi da igra pred 20.000 navijača Zvezde i da je svestan kako povratak u tabor srpskog prvaka može da se odrazi na njegove draft projekcije za NBA predstojećeg leta.

„Velika je razlika, preskače 10 stepenika, razlika između ABA lige i Evrolige, odnosno dresa Mege i Zvezde je nemerljiva. Ne mogu od njega da se očekuju brojke i statistika kao u Megi, videćemo da li može da odgovori pritisku rezultata i ja bih voleo da bude prvi plejmejker Zvezde, a Teo da mu bude mentor i zamena“, otkrio je Miroslav Mića Berić u našem podcastu „Pick and roll“.

Objasnio je i da je Topić junior poslovično miran na oca Milenka, takođe bivšeg asa crveno-belih i nekadašnjeg reprezentativca koga Mića Berić odlično poznaje, kao i da mnogo toga sada zavisi i od trenera Janisa Sferopulosa i samog kluba.

Topić i Teodosić; Foto: ABA/Mega MIS/Ivica Veselinov

Šta je sve još rekao čeka vas u videu na vrhu teksta, a ekipa podcasta „Pick and roll“ želi vam srećnu 2024. godinu i Božić, da vas prate zdravlje, sreća i ljubav, i da još više uživate u najboljim košarkaškim pričama.

Posebnu pažnju u novogodišnjem izdanju posvetili smo i gužvi na tabeli te borbi za plej-of i plej-in, umoru Miloša Teodosića, ali i svetskom srebru Srbije u Manili, Nikoli Jokiću, Boriši Simaniću…

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Novogodišnji „Pick and roll“ s Mićom Berićem: O deci i igračkama treba da se priča, Topića čeka raketa za svemir

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar