Veliku pažnju privlači meč Partizan - Panatinaikos (20.45)

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

Navijači Partizana (učinak 4-6) sa posebnim i pomešanim emocijama čekaju utakmicu 11. kola Evrolige protiv velikana iz Atine, pošto će u zelenom dresu igrati Matijas Lesor, ljubimac „grobara“ i od letos centar PAO (6-4). Snažni Francuz šarmirao je crno-bele tokom svog boravka, u Beogradu je dan pred utakmicu slavio i rođendan sina, a među gostima su bili i doskorašnji saigrači.

Sve to stvara ambijent da se u Areni od 20.45 neće igrati baš obična utakmica, pogotovo za „grobare“, i pitanje je kako će sva ta svečarska atmosfera uticati na samog Lesora tokom boravka na parketu.

PROČITAJTE JOŠ

O tome je govorio i Miroslav Mića Berić, domaćin našeg podcasta „Pick and roll„, i priželjkuje da Lesor prikaže najslabiju partiju sezone, a veruje i da će Željko Obradović znati kako da zaustave jednog od najboljih evroligaških centara.

U videu na vrhu teksta možete pogledati šta je sve bivši kapiten crno-belih rekao o uzdanici Panatinaikosa, koja ove sezone u elitnom takmičenju beleži 13,7 poena i 6,8 skokova po meču uz prosečan indeks 19,3.

Biće ovo i okršaj dva velika trenera, a prošle sezone je Obradović oba puta dobio Ergina Atamana koji je bio na klupi Efesa, a oba puta je Partizan bio bolji i od Panatinaikosa. ABA šampion bi mogao da bude jači za Aleksu Avramovića i Kevina Pantera, a kapitena crno-beli navijači čekaju još od večitog derbija.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Podcast Pick and Roll sa Mićom Berićem – epizoda 6

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar