Foto: Srđan Stevanović/Starsport

Mirotić je gostovao Crvenoj zvezdi, a sledeće nedelje dolazi i na megdan Partizanu

Prijatelj podcasta „Pick and roll“ Maxbet.

Javnost koja prati i voli košarku, posebno u Srbiji, zanima i dalje šta Nikola Mirotić imao da kaže o tome zbog čega letos nije došao u Partizan.

Da li je bilo sve dogovoreno ili ne, da li je, ko i kako vršio na njega pritisak da ne dođe među crno-bele?

Mnogo je pitanja i dalje bez odgovora… Sjajni košarkaš sa milanskom Olimpijom gostovao je prošle nedelje u Areni i radovao se pobedi nad Crvenom zvezdom (93:71), u 9. kolu Evrolige, a sledeće nedelje opet će igrati na istom mestu.

PROČITAJTE JOŠ

Nema sumnje da će doček Partizanovih navijača biti daleko manje prijatan, najblaže rečeno, pošto su ga „delije“ (opet) oduševile, a sam krilni centar nije želeo da govori ni o čemu drugom osim o tada završenoj utakmici.

„Profesionalno je bilo što Mirotić nije želeo da fokus ode na sve druge strane sa utakmice. Međutim, zna i on da će uskoro gostovati Partizanu u Areni, znamo šta se sve dešavalo tokom leta… Voleo bih da izađe i kaže šta je istina, apsolutno je bilo pritisaka sa raznih strana, zato bih najviše voleo da to on kaže ili neko iz Partizana“, rekao je, između ostalog, Miroslav Mića Berić u novoj epizodi podcasta „Pick and roll“.

Bivši košarkaš crno-belih i nekada sjajni šuter istakao je da „stvari nisu bile čiste“ i da su i državni i crkveni faktori bili upleteni u priču.

„Mesec dana se pričalo o Mirotiću, kao da u fudbalu dolaze Mesi ili Ronaldo, ali radi se o jednom izuzetnom dobrotvoru i to ne sme da se zaboravi“, dodaje Mića Berić.

Šta je sve rekao o celoj situaciji sa Nikolom Mirotićem, kako je apelovao na navijače Partizana i zašto bi voleo da se ne pređu određene granice, možete pogledati u videu na vrhu teksta.

Naše podcaste možete slušati i na platformama Google podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, castbox i deezer, ali i gledati na YouTube.

BONUS VIDEO Podcast Pick and Roll sa Mićom Berićem – epizoda 6

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar