Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Matijas Lesor, centar Panatinaikosa, ima jasan cilj ove sezone - da dogura do same završnice Evrolige i pokuša da osvoji trofej.

PAO je u četvrtak savladao Makabi u Beogradu, te je izjednačio na 2-2 u seriji, pa će se majstorica u četvrtinalu igrati u Atini.

Lesor je u sličnoj situaciji bio i prošle sezone, kada je bio na pobedu daleko od Fajnal-fora, ali tada je nosio dres Partizana, koji mu je poslužio kao odskočna daska.

„Za mene je jako velika stvar što sam drugu godinu zaredom u istoj poziciji – na 40 minuta od plasmana na Fajnal-for“, rekao je Lesor za grčku „Gazetu“.

PROČITAJTE JOŠ:

Ove sezone je još odlučniji.

„Prošle godine nisam uspeo, ali ove sezone moramo učiniti sve što je potrebno i plasirati se u Berlin. Prošle godine sam bio jako blizu i svestan sam šta moramo uraditi sada – moramo ostaviti srce na terenu. Iskrvarićemno za pobedu, poginuti na parketu. Igraćemo kao da nam od toga životi zavise. To nam je poslednja šansa za Berlin. Moramo izaći na teren i boriti se jako.“

Očekuje se paklena atmosfera u „OAKA“ areni.

„Ne znam zaista šta će se dogoditi u ‘OAKA’ Areni. Zaista ne mogu ni da zamislim. Nadam se da ćemo imati veliko slavlje na kraju. Ne želim, ipak, sada već da razmišljam o tome, zanima me samo kako da odigramo i pobedimo. Hajde da ne mislimo još o proslavi. Sve što je sada potrebno je da se dobro odmorimo, a sutra je novi dan. Zaboravićemo šta je bilo u Beogradu. Videćemo šta smo uradili dobro, šta loše, šta može bolje i da se spremimo za taj peti meč“, zaključio je Lesor.

Peti meč serije igra se u utorak od 20.15 u Atini.

BONUS VIDEO

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar