Duško Ivanović
Duško Ivanović; Foto: Djordje Kostic / STARSPORT

Trener Zvezde požurio na fudbalski meč Srbije i Brazila

Crvena zvezda je pobedila Makabi sa 69:68 u desetom kolu Evrolige, a Duško Ivanović je nakon četvrte pobede na klupi crveno-belih u prvi plan istakao igrače.

Utakmica je odlučena u poslednjem napadu, kada je Lorenco Braun promašio trojku za pobedu izraelskog tima.

PROČITAJTE JOŠ:

„Bila je teška utakmica, odlučena u poslednjim trenucima zahvaljujući našoj odbrani. Imali smo problem sa pik-en-rolom Sorkina, ali smo igrali odličnu odbranu na trojici-četvorici igrača, ali sam generalno zadovoljan odbranom. U poslednjoj odbrani nam je trebalo više inteligencije. Ali, velika pobeda i bravo za moje igrače,“ rekao je Ivanović.

Trener ne sumnja u svoje igrače, a vidi se da se mnogima podiglo samopouzdanje od kada je Ivanović stigao na klupu Zvezde.

„Znam igrače, njihove kvalitete, nisam promenio mišljenje. Vrlo je teško doneti pravu odluku kad si na terenu i kad se lomi utakmica, vrlo teško. Mora da se poštuje, ali oni ispunjavaju sve ono što tražim. Ja ne igram, mene niko ne pritiska od igrača da mi loptu da, ali njih da, pa im je teško. Ja uvek kažem da pokušaju maksimalno da urade ono, nije lako izvesti ono što ja kažem. Oni slušaju“, rekao je Ivanović.

Nije želeo da istakne svoj uspeh, već je rekao da su poslednje četiri utakmice dobili isključivo igrači.

„Ništa ja nisam uradio, igrači su dobili te utakmice. Mislim da ono što sam rekao, kad sam došao prvi dan, imaju strpljenje i vere. Mislim da to imaju, ali mi da bismo nastavili moramo da igramo puno bolje. Ovo je dobro, ali moraćemo bolje“, dodao je trener Zvezde.

Crveno-beli igraju u sledećem kolu Evorlige u Beogradu protiv Virtusa iz Bolonje.

BONUS VIDEO Neverovatna završnica, neshvatljiva greška i pobeda Zvezde, na tribinama haos

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar