(Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Vest koja bi mogla da pomuti euforiju.

Košarkaši Partizana nalaze se u sjajnoj formi i na dobrom putu su da uđu u plej-of Evrolige u svojoj povratničkoj sezoni. Crno-beli su u seriji pobeda, a sjajna forma je krunisana pobedom u Litvaniji protiv Žalgirisom.

Jedan od ključnih igrača u tom nizu bio je Zek Ledej, a posebno je briljirao u večitom derbiju kad je bio tas na vagi za pobedu Partizana protiv Crvene zvezde.

Ledej u većem delu sezone predstavlja jednog od stubova igre Partizana, a iako je imao oscilacija u formi, teško je zamisliti uspeh bez njega na terenu.

Ipak, na kraju sezone mu ističe ugovor, a željko Obradović je nedavno pričao da će biti teško zadržati sve igrače sledećeg leta.

To želi da iskortisti Makabi koji prema pisanju tamošnjih medija sprema ponudu za Ledeja kako bi ga od leta doveo u svoje redove.

Makabi već nekoliko godina ne štedi za dovođenje novih igrača i zna da promeni po ceo tim između dve sezone, pa je procenjeno da im je primarna meta igrač na poziciji krilnog centra.

Ledej je postao jedan od miljenika grobara i sigurno im se neće svideti interesovanje izraelskog giganta za jednog od najboljih igrača.

BONUS VIDEO Dva brutalna zakucavanja košarkaša Partizana bacila publiku u trans

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar