Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Televizija Sport Klub u četvrtak je bila ubedljivo najgledaniji kanal za vreme prenosa drugog evroligaškog derbija u sezoni, ostavljajući iza sebe javni servis i sve televizije sa nacionalnom frekvencijom.

Televizija Sport Klub sinoć je bila ubedljivo najgledaniji kanal za vreme prenosa drugog evroligaškog derbija u sezoni, ostavljajući iza sebe javni servis i sve televizije sa nacionalnom frekvencijom.

PROČITAJTE JOŠ

Kako pokazuje merenje TV Beata, SK je za imala čak 32% share dok je u istom slotu javni servis bio drugi po gledanosti sa 11,78%, Televizije su nacionalnom frekvencijom su bile daleko ispod toga.

Vrhunski košarkaški spektakl kakav je bio sinoć večiti derbi u okviru Evrolige, uz sjajnu produkciju i analize bio je najgledaniji sadržaj a gledanost je u pojedinim momentima išla i do 57%.

Na nivou celog dana, SK je u SBB mreži bio najgledaniji kablovski kanal sa shareom 10,42%.

Foto: SK

Četvrti evroligaški večiti derbi pripao je košarkašima Zvezde. Izabranici Joanisa Sferopulosa su uspeli da pobede Partizan u 19. kolu najjačeg košarkaškog takmičenja u Evropi i to rezultatom 88:72.

Utakmicu je u Areni ispratio sledeći broj navijača – 20.143. To je ujedno i klupski rekord Crvene zvezde u Evroligi. Podsećanja radi, Partizan drži rekord sa 10 mečeva u samom vrhu najgledanijih evroligaških utakmica – na prvom mestu je duel Partizan – Panatinaikos iz 2009. kada je bilo 22.567 gledalaca.

BONUS VIDEO Doužer nakon derbija sa Zvezdom

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar