Novak Đoković
Novak Đoković; Foto: AP Photo/Mark Baker

Novak Đoković trebalo je ovog četvrtka od 05.00 da sazna rivale na Australijan openu, ali je žreb iznenada odložen, iako je prenos već počeo. Sva dešavanja sa žreba mogli ste da pratite uživo uz Nova.rs.

Samo 18 minuta nakon što je objavljen video prenos žreba odlučeno je da se on i ne održi. Naime, žreb je odložen na neodređeno vreme, prenose novinari iz Australije.

PROČITAJTE JOŠ

Još uvek nije poznato šta je razlog odlaganja, ali je nesumnjivo i te kako sumnjivo kada se zna da se uskoro očekuje i odluka o deportaciji Đokovića koju će doneti Aleks Hoks, ministar za imigracije.

Žreb je na kraju održan u 06.15, ali je usledio pravi haos u sledećih sat vremena jer su mnogi očekivali da se zvanično donese odluka po kojoj će Novak morati da napusti zemlju.

Obraćanje premijera Skota Morisona pratili su ljudi iz čitavog sveta, ali na kraju nije bilo ni reči o Đokoviću.

Đoković je prvi nosilac na turniru i napašće svoj 21. grend slem trofej, osim ukoliko ne bude doneta odluka o deportaciji.

Na potpuno drugoj strani žreba našao se Danil Medvedev, a njih dvojica mogu da odmere snage tek u potencijalnom finalu. Ukoliko se to desi bila bi to svojevrsna repriza prošlogodišnjeg finala, ali i finala sa US Opena.

#social-embed_0

BONUS VIDEO Navijači u Melburnu o Novaku Đokoviću

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare