Foto: EPA-EFE/DEAN LEWINS

Advokat Goran Draganić, koji zastupa najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića, saopštio je da protiv srpskog igrača nije podneta krivična prijava.

Draganić je naveo i to da se protiv Novaka ne vodi ni krivični postupak.

PROČITAJTE JOŠ:

„Povodom objavljivanja netačnih informacija u pojedinim medijima da je protiv Novaka Đokovića podneta krivična prijava i da se protiv njega vodi krivični postupak, želim da obavestim javnost da sam od Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu dobio zvanično obaveštenje da ovo javno tužilaštvo nije pokrenulo krivično gonjenje protiv Novaka Đokovića, niti je protiv njega podneta bilo kakva krivična prijava“, navodi se u saopštenju.

U četvrtak je objavljeno da je protiv NN lica podneta krivična prijava, zbog navodnog falsifikovanja rezultata testova na koronavirus srpskog tenisera.

Đoković je 16. decembra dobio pozitivan test na virus, zbog čega je tražio medicinsko izuzeće na Australijan openu.

Pošto su vlasti Australije sumnjale u njega zbog stavova po pitanju vakcinacije protiv koronavirusa, ukinule su mu vizu, a onda ga i deportovale iz Melburna.

Inače, Đoković se u nekoliko navrata pojavio u javnosti i nakon što je testiran pozitivan na koronavirus, zbog čega se izvinio u saopštenju dok je još trajala njegova borba za ostanak u Australiji.

BONUS VIDEO: Medvedev trijumfom nad Cicipasom stigao do finala Melburna

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook, Twitter, Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar