Foto: AP Photo/Ng Han Guan)

Organizatori Australijan opena izbacili su raspored mečeva za sredu, kada će na terenima "biti tesno".

Devet mečeva nije ni počelo, 11 je prekinuto, a završeni su jedino oni koji se igraju pod krovom, jer je jaka kiša omela normalno odvijanje drugog dana Australijan opena.

PROČITAJTE JOŠ:

Jedan od tih mečeva bio je i onaj sa „Rod Lejver arene“ gde je Novak Đoković savladao Roberta Karbaljesa Baenu u tri seta sa 6:4, 6:3 i 6:0.

Od srpskih igrača, u sredu će na teren jedino Laslo Đere i Filip Krajinović i to u dublu protiv Huana Kabala i Roberta Fare. Njih četvorica će igrati meč prve runde na terenu broj 13.

Tamo igre počinju od tri sata iza ponoći po srednjeevropskom vremenu, a Đere i Krajinović po rasporedu igraju treći meč. Marton Fučovič i Lojd Haris igraju pre njih, kao i Mo i Lokoli.

Program na „Rod Lejver areni“ počinje u jedan sat iza ponoći po srednjeevropskom vremenu.

Na „Lejveru“ ga otvaraju Iga Švojntek i Kamila Osorio, posle njih igraju Džesika Pegula i Aleksandra Sasnovič, a ne pre četiri ujutru po srpskom vremenu igraju Rafael Nadal i Mekenzi Mekdonald.

Ema Radukanu u prvom meču noćnog termina igra protiv Koko Gof, a program zatvaraju Stefanos Cicipas i Rinki Hidžikata.

Danil Medvedev igra prvi meč noćnog programa na „Margaret Kort areni“ (devet ujutru) protiv Džona Milmana, a drugi meč dnevnog programa na istom terenu igraju Aleks Molčan i Feliks Ože-Alijasim.

Na „Džon Kejnu“ će se naći Janik Siner protiv Argentinca Ečeverija, ali i Franses Tijafo protiv Šanga.

Rišar Gaske i Ugo Umber će svoj meč nastaviti na terenu broj 5, a posle njih i Žoao Souza i Roberto Bautista Agut.

Maksim Kresi i Albert Ramos Vinjolas će resetovati četvrti set na terenu broj 12, a Novakov rival iz finala Adelejda Sebastijan Korda će protiv Japanca Jasukea Vatanukija igrati peti meč na terenu broj 7.

BONUS VIDEO: Đoković poslao drugi servis 200 na sat

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar