Foto: REUTERS/Carl Recine

Srpski teniser je bio iscrpljen nakon meča.

Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

Novak Đoković je posle velike drame i neočkivano teškog meča savladao Francuza Enca Kuakoa sa 6:1, 6:7, 6:2, 6:0 i plasirao se u treće kolo.

PROČITAJTE JOŠ

Svašta se dešavalo na ovom meču, dva medicinska tajm-auta, provokacije sa tribina, ali je srpski teniser ostao miran i obezbedio prolaz u treću rundu.

„Mnogo toga se dešavalo večeras. Enco je zaslužio poštovanje za borbu. Obojica smo imali medicinski tajm-aut i mučili smo se (Prekida). Volim i ja tebe. Volim da igram noćne sesije i, da, hajde da nastavimo“, rekao je Đoković.

Imao je mogo prilika da reši ovaj meč ranije Đoković, ali je Francuz igrao dobro i uneo je dramu u ovaj meč.

Novak Đoković Foto: REUTERS/Carl Recine

„Uvek se očekuje da pobedite kada ste na terenu kao favorit, a neko ko igra prvi put, naravno da će probati i on da pobedi. Imao sam mnogo prilika da osvojim drugi set, ali nisam, ali sa tim morate da se nosite. Nekada stvari ne idu savršeno, bio sam u tim situacijama ranije, sada moram da razumem i da iznesem najbolje moguće.“

U narednoj rundi će igrati protiv Grigora Dimitrova, koji je u drugoj rundi pobedio Lasla Đerea sa 3:0.

„Godinama nisam igrao protiv njega, nikada nismo igrali ovde, nadam se da će biti zanimljiv meč, dobri smo prijatelji, mi smo balkanska braća, neka bolji čovek pobedi“, završio je Đoković.

BONUS VIDEO Novak Đoković i Nik Kirjos – šou na egzibiciji u Melburnu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar