Foto: REUTERS/Hannah Mckay

Novak Đoković je postao najtrofejniji teniser po broju grend slemova sa Rafaelom Nadalom i za to nagradu nije dobio samo u vidu pehara.

Đoković je u finalu Australijan opena pobedio Stefanosa Cicipasa sa 6:3, 7:6 (4) i 7:6 (5) za tri sata igre u nedelju.

PROČITAJTE JOŠ:

Osvojio je trofej u Melburnu deseti put, sa grend slemova ukupno 22. i administratori popularnog teniskog podkasta „Game To Love“ napravili su pesmu u njegovu čast.

Kratko nazvana „22“ po broju titula pesma govori o tome kako Đoković utiče na rivale na terenu.

„Svi ste znali da uskoro stiže još jedna grend slem titula, snovi Novakovih navijača se ostvaruju“, kaže se između ostalog u refrenu gde se poručuje da Đoković „radi stvari koje Đokeri rade“.

„Pomerite se, prolazim, ovo je broj 22“, nastavlja se u pesmi, gde jedan od stihova kaže i „oduzeće vam noge, onda će vam uzeti dušu i nateraće vas da razmislite dvaput da li je ostario“, ali i „peti set je muzika za njegove uši, oteraće vas do ivice, poželećete da umrete jer niko nije znao da nivo može da bude tako visok“.

Ova pesma se opisuje kao zvanična pesma kanala koji prati pedesetak hiljada ljudi na Jutjubu.

Novak je u Australiji došao do nekih neverovatnih brojki, pošto ima 33 finala sa grend slemova i iz njih 22 titule. Da li vam se dopada pesma ili ne – recite nam svoje mišljenje u komentarima.

BONUS VIDEO: Nebojša Višković: Plakao sam zajedno sa Novakom, nisam mogao da sakrijem suze 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare