Novak Đoković poster
Novak Đoković poster; Foto: Nova.rs

Na samom kompleksu je teško videti ijedan poster sa Novakom Đokovićem, ali kada sam konačno video jedan na stanici ispred Melburn parka odmah mi je upao u oko.

Prošle godine je imao centralno mesto na zidu žreba koji se nalazi na „Rod Lejver areni“ kao aktuelni šampion, sada je sve potpuno drugačije.

Nimalo slučajno se Đoković nalazi u opremi koju je nosio tokom turnira 2021. godine, poslednjem na kom je učestvovao i poslednjem koji je osvojio.

PROČITAJTE JOŠ

U pitanju je oprema koja je postala planetarno popularna, a ostala je najpoznatija jer su te slike „trajale“ čitave dve godine jer 2022. godine nije mogao da se takmiči.

I tako je nastao jedini poster sa Đokovićem na turniru, koji se razlikuje od svih ostalih. Na svim ostalima se nalaze po dva tenisera, tri teniserke ili teniser i teniserka.

Samo na ovom se nalazi devetostruki šampion Australijan opena sa tri različite fotografije. To svedoči o poštovanju marketing tima, ali distribucija ovog postera nije velika. Teško je navijačima iz Srbije, ali i Novakovim navijačima, da pronađu poster za fotografisanje.

Pogledajte i kako izgleda ovaj unikat u 2023. godini. Čak ni aktuelni šampion Rafael Nadal nema ovakav poster.

Na samom posteru stoji i prigodna poruka.

„Kada priča postane legenda“, poruka je koja stoji ispod Novakovih fotografija na posteru.

Foto: Nova.rsž

Pogledajte i kako izgledaju ostali posteri.

Poster Australijan open
Foto: Nova.rs
Poster Australijan open
Foto: Nova.rs
Poster Australijan open
Foto: Nova.rs
Foto: Nova.rs

BONUS VIDEO Novak Đoković i Nik Kirjos – šou na egzibiciji u Melburnu