Foto: Starsport

Biće zanimljivo videti koliko ćemo tenisera imati u narednoj rundi

Prvog dana Australijan opena od srpskih tenisera na terenu je bio samo Dušan Lajović, koji je izgubio od Denisa Šapovalova sa 3:1.

Drugog dana nas očekuje nešto više uzbuđenja kada su domaći teniseri u pitanju, pošto će na terenu biti čak njih četvorica.

PROČITAJTE JOŠ:

U centru pažnje je naravno Novak Đoković, koji će odmeriti snage sa Robertom Karbaljes Baenom. Njihov duel neće početi pre 10.30 po srpskom vremenu, što je odličan termin za one koji ne vole u toku noći da gledaju mečeve.

Đoković važi za velikog favorita u tom meču, ali je poslednjih dana imao problema sa povredom, pa je pitanje sa koliko snage će ući u meč.

Filip Krajinović će igrati protiv devetog nosioca Holgera Runea, a taj duel je na programu Kia Arene i to u jedan čas posle ponoći.

PROČITAJTE JOŠ:

Drugi meč na terenu broj šest igraće Miomir Kecmanović protiv Čileanca Nikolasa Džarija, dok će u jedan sat posle ponoći početi i duel Lasla Đerea i Zizua Bergsa, koji je u glavni žreb došao iz kvalifikacija.

Od ostalih zanimljivih mečeva u muškom singlu najviše pažnje bi trebalo da privuku Endi Mari i Mateo Beretini, odnosno Dominik Tim i Andrej Rubljov.

BONUS VIDEO Novak Đoković i Nik Kirjos – šou na egzibiciji u Melburnu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar