Tinder ljubav zbog koje je vredelo preleteti pola sveta

Podcast 08. apr. 202115:59 > 16:02
Podeli:

Jelena Ranisavljević i Marko Mićanović upoznali su se preko Tindera. Danas, ruše predrasude o vezama i ljubavi modernog doba, a u novoj epizodi podcasta "Život na srpskom" otkrivaju kako se odvijala njihova priča...

Ona je živela na Novom Zelandu, on u Beogradu. On je bio prvi dečko s kojim se ona upustila u onlajn ćaskanje, za njega je ona stigla posle gomile devojaka s kojima se nije našao. Baš u trenutku kad je svet bio gotovo paralisan zbog pandemije koronavirusa odlučili su da prelome i započnu zajednički život…

Pogledajte još:

U novoj epizodi „Života na srpskom“ saznaćete kako je tekla Jelenina i Markova veza, na kakve su prepreke usput nailazili, i kako su ih ostavljali za sobom dokazujući da za ljubav ipak, ni danas ne postoje granice.

Autorka podcasta „Život na srpskom“ je Ana Kalaba.

***

„Život na srpskom“ je lifestyle podcast u kojem novinarka Ana Kalaba razgovara s gostima o malim-velikim stvarima koje čine živote nas običnih smrtnika u zemlji Srbiji, nekad tako specijalnim, nekad tragikomičnim, čak apsurdnim. Ideja je da to bude prostor gde se razbijaju neke predrasude i otvaraju novi vidici. Jeste li dovoljno otvoreni?

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox, deezer i podcast.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar