Meksikanac iz Slagalice: Volim Beograd, ali radim kao konj

Podcast 10. dec. 202016:04 > 16:18
Podeli:

Karlosa Franka Srbija je zapamtila kao Meksikanca iz Slagalice "koji je naš", a u podcastu "Život na srpskom" priča o tome kako je stigao u Beograd i zašto ga je toliko zavoleo, priseća se kako je slavio pravoslavni Uskrs pet dana, otkriva koju pesmu naručuje u kafani i nudi savet zlata vredan za sve strance koji požele da ostanu u Srbiji. Usput saznajemo i kako kao politikolog gleda na društveno-političku situaciju na Balkanu, te da mora da radi "kao konj" u zemlji u kojoj je "normalno" da tridesetogodišnjaci žive s roditeljima.

Karlos je osvojio srca publike pre nego što je igra u Slagalici uopšte počela, kada je uz ogroman, iskren osmeh rekao “sad sam naš, kako bi se reklo”, uz objašnjenje da već pet godina živi u Srbiji, a onda i dodao da mu ovo nije pri put da se pojavljuje na RTS-u, jer je već bio u emisiji “Ja volim Srbiju”.

Pročitajte još:

Sada imamo priliku da u jednom opuštenom razgovoru čujemo celu priču – kako je stigao ovde, šta mu se sviđa, šta baš i ne, koliko mu je zabavan, a koliko težak život na srpskom.

„Život na srpskom“ je novi lifestyle podcast u kojem novinarka Ana Kalaba razgovara s gostima o malim-velikim stvarima koje čine živote nas običnih smrtnika u zemlji Srbiji, nekad tako specijalnim, nekad tragikomičnim, čak apsurdnim. Ideja je da to bude prostor gde se razbijaju neke predrasude i otvaraju novi vidici.

Naše podcaste možete slušati i na platformama gugl podcast, apple podcast, soundcloud, spotify, stitcher, castbox, deezer i podcast.rs.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar